Anleggsgartner

Vi utfører det meste innen utearealer og ønsker å skape vakre omgivelser, samtidig som vi er miljøbevisste. Vi legger naturstein, plen eller utfører beplanting, for både privat og næring. 

Med god erfaring i bransjen kan vi tilby smarte løsninger og effektivt arbeid av høy kvalitet. Vi tilpasser hver jobb til kunden.

Vi tror på at fornøyde kunder er de beste referansene og ønsker å gi deg god service og veiledning med faglig bakgrunn. Vi hjelper deg gjerne med utearealet ditt.

Anleggsgartner

Murer

Vi setter opp murer i naturstein og kan levere det meste innen mur. Vi kommer gjerne på befaring.

Steinlegging

Sten er et godt materiale som mur, underlag for gårdsplass eller plattinger. Vi legger ca 10-15 cm komprimert sand under stein for å jevne ut underlaget og forsikre oss om at vi får et så rett resultat som mulig.

Beplanting

Ønsker du å så eller få ferdig planter? Det er mange muligheter når det kommer til beplanting. Vi hjelper deg gjerne.

Overvann

Det kommer ofte vilt å vått vær, som gjør at vi må disponere overvann på en effektiv måte. Vi tar lokale oppdrag innen overvannsdisponering​.

Vedlikehold

Et ryddig og velstelt uteområde er behagelig for alle. Forvokste trær og busker stjeler både plass og lys. Vi hjelper deg gjerne med å rive opp røtter eller å fjerne busker og trær, kontakt oss i dag for en befaring.

Naturstein

Vi bruker larvikitt stein. Denne steinen har blitt brukt siden 1800 tallet og er en stødig stein som tåler mye, som gjør den til et populært valg.

Anleggsgartner

Hva er larvikitt stein?

Larvikitt er en naturlig stein som er stødig og slitedyktig. Den blir ofte brukt ved sjø prosjekter fordi de tåler mye vær og vind. De største blokkene er 30cm og kan brukes både offentlig og privat.

Vår utførelse

Vi setter høy krav til oss selv for å kunne garantere et godt utført arbeid. Vi har god erfaring innen anleggsgartner og kan tilby god kunnskap og kompetanse.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Legg igjen din informasjon og tidspunk du ønsker å bli kontaktet på, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Utførte jobber

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle