Vei og grunnarbeid

Vi utfører alt innen vei og grunnarbeid, ingen jobb er for liten eller for stor. Ønsker du drenering av grunnmur eller masseutskifting? Vi tilbyr god kunnskap og veiledning.

Med god erfaring i bransjen kan vi tilby smarte løsninger og effektivt arbeid av høy kvalitet. Vi tilpasser hver jobb til kunden.

Med moderne utstyr og dyktige fagfolk kan kan du være sikker på at jobben blir utført i høy kvalitet. Vi gjennomfører prosjektet til avtalt tid og riktig pris. Kontakt oss i dag for en uforpliktende befaring. 

Grunnarbeid

Graving

Vi har maskinene som skal til for å utføre god grave arbeid. Trenger du å grave på tomt eller drenere er vi rette for jobben.

Drenering

Hvis du har et gammelt bygg kan det være stor sannsynlighet for at det finnes fukt skader i muren. Dette kan føre til store vannskader eller sopp. Vi utfører en sjekk og drenering av grunnmuren.

Forstøtningsmur

Ønsker du å sette opp en støttemur for å pynte opp uteområdet eller for å forhindre at jordmasser sklir ut?

Masseutskiftning

Har du løsmasser som kan rase? Vi utfører nøyaktige måling og grunnundersøkelser for å kartlegge godt hvor mye av massen som er ustabil.

Veibygging

Viste du at ny asfalt kan spare inn til 5% drivstoff? Vi utfører alt innen veibygging, om det er privat eller offentlig. Våre fagfolk har god erfaring og vet hva som skal til for å bygge en suksessfull vei.

Vann og avløp

Om det er sprekker eller tette rør kan dette bli utrolig irriterende. Vi hjelper deg gjerne med dette. Vi tilbyr også å legge kabelgrøfter.

Grunnarbeid

Hva koster det å utføre?

Prisene på grunnarbeid avhenger av størrelse på jobben. Det er derfor vanskelig å beregne en nøyaktig pris. Kontakt oss i dag for et prisoverslag.

Vår utførelse

Vi setter høy krav til oss selv for å kunne garantere et godt utført arbeid. Vi har god erfaring innen grunnarbeid og kan tilby god kunnskap og kompetanse.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Legg igjen din informasjon og tidspunk du ønsker å bli kontaktet på, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Utførte jobber

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle