Transport

Vi har godkjent transportløyve og tar på oss alt innen transportering og levering. Vi transporterer også maskiner eller andre større objekter. Vi hjelper både bedrift og privatpersoner.  

Med god erfaring i bransjen kan vi tilby smarte løsninger og effektivt arbeid av høy kvalitet. Vi tilpasser hver jobb til kunden.

Med oss kan du føle deg trygg på at lasten kommer trygt frem. Vi utfører transporten til avtalt med godt utstyr for å sikre lasten.

Transport

Levering

Alle leveringer blir lastet av på avtalt sted, omså på dørstokken om det er avtalt.

Maskinflytting

Vi transporterer alle maskiner med stort fokus på sikkerhet og trygghet for deg som kunde. Vi transporterer både store og små maskiner slik som lifter eller trucker, vi hjelper deg gjerne med flytting av maskiner. 

Massetransport

Vi transporterer uavhengig av størrelse helt frem til destinasjon, med trygge og gode sjåfører.

Følgebil

I Norge er det krav til at last over 3 meter i bredden eller en totallengde på 23,5 meter må ha en følge bil. Vi stiller med følgebil.

Spesialtransport

Skal du flytte noe som er utenfor standard mål eller vekt? Slik som trafoer eller små hus? Vi transporterer det meste i Telemark og Vestfold området. Kontakt oss i dag så hjelper vi deg med din spesialtransport.

Sikkerhet

Vi har lang erfaring innen transportering og utfører alle transporter med fokus på sikkerhet og punktlighet. 

Transport

Hvor langt kjører dere?

Vi har dyktige sjåfører som strekker seg langt for fornøyde kunder. Vi kjører hovedsakelig i Telemark og Vestfold men vi tar også oppdra i Dalen og Skien. 

Vår utførelse

Vi setter høy krav til oss selv for å kunne garantere et godt utført arbeid. Vi har god erfaring innen anleggsgartner og kan tilby god kunnskap og kompetanse.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Legg igjen din informasjon og tidspunk du ønsker å bli kontaktet på, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Utførte jobber

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle