Veivedlikehold

Veivedlikehold må utføres regelmessig av fagfolk med god kunnskap og riktig utstyr. Vi tilbyr det meste innen veivedlikehold og hjelper deg gjerne.

Med god erfaring i bransjen kan vi tilby smarte løsninger og effektivt arbeid av høy kvalitet. Vi tilpasser hver jobb til kunden.

Bra vedlikehold fører til raskere opptørking av vei etter regn eller annet, bedre sikkerhet og tilgjengelighet. Vi har godt utstyr og kan utføre alt fra brøyting til soping.

Veivedlikehold

Brøyting

Etter et tungt snøfall er veiene glatte og uoversiktlige. Vi tilbyr brøyting og har maskiner som kan utføre alle typer brøyteoppdrag.

Kantslåing

Sommeren er tiden for kantslåing. Vi anbefaler å utføre kantslåing to ganger i året for å forsikre god sikt og sikre veier. En gang i mai eller juni og en gang til i august eller september.

Strøing

Det er viktig å strø rikelig om vinteren for å oppnå godt veigrep på snø og is. Skulle det komme pluss grader blir det fort veldig glatt.

Soping

Vi utfører soping med spyling for nedvask av vei. Bilene er også utstyrt med blåser for å fjerne løv eller andre urenheter. 

Rydding

Vegetasjon eller annet søppel påvirker sikt og trafikksikkerhet. Vi utfører rydding av vei for at bilister skal komme trygt frem. Vi har god erfaring i rydding og vedlikehold av vei og jobber effektivt for både privat og næringsliv.  

Rengjøring

Vi har biler utstyrt med høytrykksspyling og blåser for å kunne rengjøre alt fra vei til parkeringshus. Vi hjelper deg gjerne. 

Veivedlikehold

Hvem har ansvar for vedlikehold?

Kommunen har ansvar for vedlikehold av de kommunale veiene. Når privat vei blir brukt som felles ankomst for flere eiendommer er det hver eier, eller den som har bruksrett som er ansvarlig for at veien er forsvarlig.  

Vår utførelse

Vi setter høy krav til oss selv for å kunne garantere et godt utført arbeid. Vi har god erfaring innen veivedlikehold og kan tilby god kunnskap og kompetanse.

Kontakt oss

Kontaktskjema

Legg igjen din informasjon og tidspunk du ønsker å bli kontaktet på, så kontakter vi deg så snart vi kan.

Utførte jobber

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle